Sunday, October 26, 2014

Lap-lap habuk ^^


Bismillahirrahmanirrahim


Fuh phuhhh...banyaknya sawang! Maap sekelian kawan-kawan setelah sekian lama baru nak hapdet blog. This may sounds cliche but yes I am super bz! Haaha

Nak inform sikit dulu, YUYU DAH TAK BUAT SEWAAN BAJU RESEPSI YE. Itu sebabnya last few months yuyu private kan blog ni...sebab taknak kawan-kawan menaruh harapan, bila email tak berjawab. Jadi sepanjang masa hibernasi, yuyu memang tutup pintu rumah sepenuhnya. Tuan pun tak datang jenguk...until today haha.

This blog akan diteruskan dengan entri-entri kehidupan seharian kami...lepas ni entri santai-santai dah la ye...kalau rajin nanti yuyu kongsi lagi info berkaitan wedding..insyaallah.

Huih...Nak jalan pun tak boleh, habuk banyak. Tunggu cuci semua dulu baru ajak orang datang ye! ^^

tata titi tutuuu.

1 comment:

orked violet @ SYA said...

hehehe. comel jek. xnak sewa smpai private kan blog? hehehehe. klaka la yuyu!

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers