Sunday, April 20, 2014

Sewa Baju Resepsi


Bismillahirrahmanirrahim



UPDATE ON 27/10/2014

MAAF KAWAN2, KAMI DAH TAK BUAT SEWAAN BAJU RESEPSI ATAU SEMUA ITEM YANG BERKAITAN. HARAP MAKLUM & TERIMA KASIH :)


Entri ringkas ye. Berkenaan sewa baju resepsi, saya biasanya menerima 1-5 emel sehari yang bertanya rate sewa. Maaf terkadang lambat reply dan tak sempat follow up. huhu too busy sorry ya.

Untuk makluman, saya dah tak buat sewaaan AKSESORI, CARPET dsb ye. Sangat tak sempat untuk manage. Kami hanya sewakan suit NIKAH, RESEPSI & BERTANDANG lengkap lelaki dan perempuan. Harga sewa dan size saya reveal kat sini supaya tak overbudget ye.

Sewa baju resepsi : 
RM990 one set complete. 
*Deposit RM400
Sewa baju resepsi perempuan sahaja: RM790
*Deposit RM300.
*akan refund kalau baju dipulangkan pada tarikh yang kami set dan takde kerosakan.


Sewa baju bertandang: 
RM590 one set complete. 
*Deposit RM300
Sewa baju perempuan sahaja: RM490
*Deposit RM200.
*akan refund kalau baju dipulangkan pada tarikh yang kami set dan takde kerosakan.


Sewa baju nikah : 
RM490 one set complete. 
*Deposit RM200
Sewa baju perempuan sahaja: RM390
*Deposit RM200.
*akan refund kalau baju dipulangkan pada tarikh yang kami set dan takde kerosakan.


Untuk baju perempuan, UKURAN badan penyewa STRICTLY tinggi tak lebih daripada 152cm, berat tak lebih daripada 43kg. Kalau tak baju ni mungkin tak muat dengan anda sebab agak body fitted especially the upper part.


Since kami sekarang tinggal di Perlis, kami sangat galakkan penyewa daripada Utara sebab kami tak sempat nak set masa ke KL untuk fitting dsb unless kalau nak datang sini, dialu-alukan. Atas dasar keselamatan, kami tak pos baju untuk fitting kecuali bila dah confirm after dah try dan sign agreement ringkas, boleh pos. Untuk fitting boleh datang ke Perlis untuk cuba ye?


Thanks all. Salam! 

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers