Sunday, October 26, 2014

Lap-lap habuk ^^


Bismillahirrahmanirrahim


Fuh phuhhh...banyaknya sawang! Maap sekelian kawan-kawan setelah sekian lama baru nak hapdet blog. This may sounds cliche but yes I am super bz! Haaha

Nak inform sikit dulu, YUYU DAH TAK BUAT SEWAAN BAJU RESEPSI YE. Itu sebabnya last few months yuyu private kan blog ni...sebab taknak kawan-kawan menaruh harapan, bila email tak berjawab. Jadi sepanjang masa hibernasi, yuyu memang tutup pintu rumah sepenuhnya. Tuan pun tak datang jenguk...until today haha.

This blog akan diteruskan dengan entri-entri kehidupan seharian kami...lepas ni entri santai-santai dah la ye...kalau rajin nanti yuyu kongsi lagi info berkaitan wedding..insyaallah.

Huih...Nak jalan pun tak boleh, habuk banyak. Tunggu cuci semua dulu baru ajak orang datang ye! ^^

tata titi tutuuu.

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers