Wednesday, December 18, 2013

#WEDDING REVIEW: OfficialPhotographer

***ALL PICTURES PUBLISHED IN THIS ENTRY ARE PROTECTED BY COPYRIGHT, PICTURES CAN ONLY BE USED WITH OUR PRIOR CONSENT AND THEY HAVE TO BE LINKED BACK TO THIS BLOG***

Bismillahirrahmanirrahim

hoi hoi lamanya ko cuti yuyu! dah tebal sawang blog nih...kiki maap ye semua...tak sempat mengapdet blog!

Izinkanlah hamba buat #weddingreview yang seterusnya ye walaupun dah basi. hajat hamba takde lain cuma nak tolong B2B yang tengah pening lagi duk pikir pasal bajet la, kad tak siap la, macam-macam.
__________________________________________________

Al-kisahnya cari OP ni memang mencabar jugak bagi kami...sebab tarikh majlis berubah-ubah disebabkan kekangan kerja. Masa tu cik Abang baru duk training so susah nak mintak pelepasan...last-last kami dapat jugak OP yang superbest! 


Muda tapi berbakat,
Sporting giler.
Senang nak request ape-ape
Servis cepat.
Punctual
Harga pun ok. 
Kreatif


So ape lagi yang kita nak kan?

Bekerja dgn OP kami ni sangat senang...dia pandai melawak untuk ceriakan suasana, kira buat kita tak kekok bergambar la...bila tengok balik gambar wedding, banyak pose menarik family members sebab photoG ni asyik mengagah! LOL.

Dulu dia bergerak solo sekarang in a team...team mate dia pun mostly daripada photoG yang berpengalaman luas dalam bidang photography. Sekarang ni dia siap dah ada kedai ok! More convincing! Lagi senang deal dengan freelance photog yang ada studio/kedai foto sendiri sebab in case ada ape-ape korang boleh terus pegi cari je dorang kat kedai...kikiki...

Kalau nak cari contact num kedai dia boleh contact dia di
FACEBOOK: TOK GAMBAR PADIPIXEL
Phone Num:  0139754992/0132909134

Ok puji melambung-lambung ni mesti nak jugak tengok hasil kerja dia kan? Jomsss!
*semua gambar OP bagi kat kami, ada yang belum edit lagi tp kami masuk je ye. kiki.

AKAD NIKAH
12 Ogos 2013, 11 pagi
Masjid Teluk Bayu.







 


RESEPSI
13 Ogos 2013, Jam 230 petang
Rumah Pengantin Perempuan

*ni hanya 1/3 gambar we pick random...outdoor masih belum ambik soft copy dgn photog.







 





OUTDOOR
16 Ogos 2013
Pantai Bisikan Bayu




macam dah banjir dgn gambar je....hehe takut orang jemu.


Ok tata all!


***ALL PICTURES PUBLISHED IN THIS ENTRY ARE PROTECTED BY COPYRIGHT, PICTURES CAN ONLY BE USED WITH OUR PRIOR CONSENT AND THEY HAVE TO BE LINKED BACK TO THIS BLOG***


Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers