Wednesday, March 2, 2016

ON FEBRUARY 23rd, 2016

Bismillahirrahmanirrahim

Februari menjelma. Sedari Januari, sang arjuna tercinta mesti akan berulang-ulang sebut tentang HARI KELAHIRAN saya hinggalah Februari tiba. Tahun ni kita nak celebrate kat mana? Nak hadiah apa? Nak pergi mana? Dia tak pernah lupa. Dan saban tahun dia pasti menjadi insan paling teruja welcoming February....aku sendiri pun tak teruja seperti dia. Aku rasa sangat dihargai...tq husband.

Tahun ni sang arjuna plan surprise lagi...and he nailed it. Aku selalu tak dapat nak hidu plan dia...3 of her colleagues came to my office during lunch hour and bring those cupcakes, present from le hubsy dan juga 3 kuntum ros...you're so sweet husband. Please stay as sweet as you're forever...



Post ini adalah post penghargaan buatmu.
Untuk kenangan hari tua kita, jika panjang umur.

Thank you for your love. I love you.

No comments:

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers