Tuesday, July 30, 2013

11 more days left!

Bismillahirrahmanirrahim

Masa berbaki 11 hari sebelum menuju 12 Ogos 2013. 11 hari tak lama, tolak waktu kerja cuti n all, sekejaaap je. Cuma yang peliknya, saya lansung tak rasa nervous/ gugup / risau / gementar atau perasaan yang sama waktu dengannya. Excited, ada. ;P

Persiapan alhamdulillah 90% sudah ready. Hopefully kat kampung pun semua dah ready. Saya masih dalam proses menyiapkan hantaran...memang 100% diy....dah siap nanti kita upload gambar ye. Persiapan kawen dan tinggal jauh dari famili memang sangat mencabar...everything buat by phone calls je. that is why I do most of the things on my own except part foods famili yang settlekan. I will be going back to my kampung on August 7th. Sungguh-sungguh doa semoga semuanya selamat dan lancar...
Ameen.

Bersama-sama ini kami dengan rendah hati ingin menjemput kawan-kawan blogger untuk menghadiri majlis perkahwinan kami pada 13 Ogos 2013 bertempat di 214 Kg Pachakan 22300 Kuala Besut, Terengganu. kalau boleh datang roger saya ye :)

Ni map dia.


Jemput datang ye.

Tick tock...countdown...



7 comments:

Diyana said...

dah lame xde berita.. tup2 tinggal 11 hari je lg...

good luck dear.. semoga semua urusan b'jln lancar.. ameen~

Ijiyu said...

DIYANA: hehe yuyu tak sempat update awak...sgt9 bz...jemput datang majlis kite :

Ijiyu said...
This comment has been removed by the author.
cik fadh said...

semoga semuanya berjalan lancar ye yuyu ;)

cik mah said...

Kejap je dah 11 hari ek...gud luck dear....

eza ezara said...

tahniah dear xlame lg wife to be..neway done follow u,salam kenal ;-)

orked violet @ SYA said...

dear... cpt2 update. especially baju/dress. mesti cantek nih =)

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers