Wednesday, May 30, 2012

Blissfully Engaged :)


 Alhamdulillah Ya Allah..
 26052012, momen terindah antara kami berdua...
Hari yang sangat membahagiakan..

DIY

Mini Tupperware as doorgift, courtesy of my lovely mom dealer Tupperware hehe..
We put Kurma and Kismis inside :)

We are engaged...alhamdulillah..

Sarung Cincin by Future MIL. Mak iji sangat baikkk :)

With Siblings, eldest brother went missing..hehe

close and helpful relatives

With my beautiful Mom.

Discussions.

Outdoor pantai belakang rumah yuyu ^^

Sangat happy and very satisfied
&
sangat bersyukur di atas kelancaran majlis. 

Alhamdulillah di atas rahmat kurniaanmu ini ya Allah.
Semoga jodoh dipanjangkan hingga selamat disatukan.
Ameen.


P/S: InsyaALLAH ada masa nanti I'll make a review. Now byk kerja plus tengah buat editing gambar untuk cuci cepat-cepat ! :)

4 comments:

Cik Nina said...

Hai awk.. Ganu kat ane ye? nice meet u. btw, lawa sgt baju ni. wat sndiri ea? :)

Kami said...

Hai Ninaaa...

Yuyu disini. Yuyu asal Besut jadi not soo Trg lah..hehe..kecek kelantan pure ^^

Tq dear, dress tu yuyu beli kain and tempah..pastu manik2 tu semua jahit sendiri je.

Nina thanks for following me, will follow soon sbb kat ofis ni disable google friends connect. Nice to meet you too ! :)

Zila Zainal said...

sangat cantik baju awak! kita plan nak buat empire line dress untuk nikah heheh.. flowy2 macam tu jugak :D

Ijiyu said...

ZILA:

thanks my dear. :) wahhhh kita sama la zila, couture fans!

kalau blh semua event yuyu nak buat dress sbb yuyu sukaaa sgt hehe tp nk kena cari design lain plak..

Yang Berkongsi

Barakallahu lakuma wabaro ka 'alaikuma wa jama'a baina kuma fi khair

Daisypath Anniversary tickers

Next HoneyMoon

Daisypath Anniversary tickers